Nikon Sport OpticsMonarch X 8,5x45 DCF/10,5x45 DCF
Effektiv kikkert med tagprisme, fantastisk ergonomi, 8,5x forstørrelse, objektiv på 45 mm og en nærgrænse på 3 m. Denne model er udstyret med Nikons dielektriske, højreflekterende flerlagsbelægning, der sikrer overlegen lystransmission, så brugeren opnår mere intense billeder, selv ved stor forstørrelse. O-ring-forseglinger og kvælstof gør kikkerten vandtæt og dugfri, og det slidstærke design er udstyret med gummibeklædning, som sikrer en pålidelig ydelse og et godt greb. Kikkerten er meget let, og den er derfor ideel til fugle- og naturiagttagelser.
Vejl. uds. fra kr. 8.999,-Monarch 8,5x56 DCF
Model med høj opløsning, 8.5x forstørrelse og en stor objektivdiameter på 56 mm, som giver en overlegen ydelse, selv ved svag belysning. Byder på et slidstærkt og let kamerahus, som er konstrueret i miljørigtige materialer.

Objektiver og prismer med flerlagsbelægning giver fantastisk klare 
 og knivskarpe billeder.
Miljørigtigt glasobjektiv: Indeholder ikke bly eller arsenik.
Tagprismer med fasekorrektionsbelægning, som sikrer en høj opløsning.
Vandtæt (op til 1 meter i 5 minutter) og dugfrit med O-ring-forsegling og nitrogen, 
som giver øget modstandsdygtighed i vanskelige omgivelser.
Designet med højt øjepunkt, som giver et klart synsfelt, selv for folk, der bærer briller.
Gummibeklædning til uforlignelig stødsikkerhed og et fast, behageligt greb.
Let kamerahus fra forstærket polykarbonatharpiks.
Vejl. uds. kr. 6.399,-Monarch 8x42 DCF
Model med høj opløsning, 8x forstørrelse og en objektivdiameter på 42 mm, som gør det muligt at zoome sikkert ind på dit motiv. Leveres med flerlagsobjektiver i højeste kvalitet, som giver smukt definerede billeder, O-ring-forsegling og nitrogen, som giver øget modstandsdygtighed i vanskelige omgivelser. Desuden får du et slidstærkt design med gummibeklædning, som sikrer stabil ydelse og et godt greb.

Objektiver og prismer med flerlagsbelægning giver fantastisk klare 
 og knivskarpe billeder.
Designet med højt øjepunkt, som giver et klart synsfelt, selv for folk, der bærer briller.
Nærgrænse: 2,5 m
Miljørigtigt glasobjektiv: Indeholder ikke bly eller arsenik.
Vandtæt (op til 1 meter i 5 minutter) og dugfrit med nitrogen, 
 som giver øget modstandsdygtighed i vanskelige omgivelser.
Gummibeklædning til uforlignelig stødsikkerhed og et fast, behageligt greb.
Let kamerahus fra fiberglasforstærket polykarbonatharpiks.
Vejl. uds. kr. 4.599,-Sporter EX 8x42
Højtydende kikkert med 8x forstørrelse og 42-mm objektiv. Kombinationen af overlegen optisk kvalitet og enestående holdbarhed gør denne kikkert ideel til aktiviteter som f.eks. vandreture og naturiagttagelser. Det kompakte og lette hus er fyldt med kvælstof for at gøre det dugfrit og er beklædt med en gummibelægning, der giver et sikkert greb. Linser med flerlagscoating giver lyse og klare billeder, og konstruktionen med højt øjepunkt sikrer et klart synsfelt og gør kikkerten behagelig i brug, selv når man bærer solbriller eller almindelige briller.
Vejl. uds. kr. 1.899,-Sporter EX 10x50
Højtydende kikkert med 10x forstørrelse og 50 mm objektiv. Kombinationen af overlegen optisk kvalitet og enestående holdbarhed gør denne kikkert ideel til aktiviteter som f.eks. vandreture og naturiagttagelser. Det kompakte og lette hus er fyldt med kvælstof for at gøre det dugfrit og er beklædt med en gummibelægning, der giver et sikkert greb. Linser med flerlagscoating giver lyse og klare, og konstruktionen med højt øjepunkt sikrer et klart synsfelt og gør kikkerten behagelig i brug, selv når man bærer solbriller eller almindelige briller.
Vejl. uds. kr. 1.999,-


8X42HG L DCF
The top models in our lineup have several features that make them the very best binoculars available, including a bright 42mm objective diameter.
Vejl. uds. kr. 13.999,-10X42HG L DCF
The top models in our lineup have several features that make them the very best binoculars available, including a bright 42mm objective diameter.
Vejl. uds. kr. 14.499,-EDG Fieldscope 85-A
Brancheførende Fieldscope med ekstra stort objektiv på 85 mm, som giver et skarpt synsfelt, og med et vinklet design, der giver nemme visninger og er behageligt at bruge, når der laves skitser. Kombinationen af Nikons ED-glas (Extra-low Dispersion [Farvespredning]) og en avanceret flerlagsbelægning giver fantastisk lystransmission og klare billeder med høj opløsning. Dette alsidige Fieldscope er ikke alene kompatibelt med syv typer øjestykker, men har også en vandtæt konstruktion og sikrer brugeren fremragende ydelse under en lang række forhold. Det er udstyret med et elegant hus og er det ideelle valg for fotografer, der er på jagt efter flotte nærbilleder af fugle og andre dyr.
Vejl. uds. kr. 17.999,- ex. okular (Okular/øjestykker Vejl. uds. fra kr. 3.199,-)
LRF 550
Højtydende laserafstandsmåler, der kan måle afstande på op til 500 meter, med et kompakt og let design, som gør det nemt at tage den med på lange ture. Den er optimal til jagt og er udstyret med Nikons Distant Target Priority (Prioritering af fjerneste mål), så det er nemt at måle afstanden til målet, selv i områder med mange træer.
Vejl. uds. kr. 3.199,-MCE 2.5-10x50SF M #4
Effektivt riffelsigte til lange afstande – velegnet til jagt ved svagt lys. Stort objektiv på 50 mm, forstørrelse fra 2,5x til 10x og sigtekors 4.
Vejl. uds. kr. 7.999,-MCE 2.5-10x50SF M IL #4
Effektivt riffelsigte til lange afstande. Objektivet på 50 mm har en stor udtrædelsespupil på 5,2 mm ved en forstørrelse på 10x, som gør det nemmere at skyde på lang afstand under forhold med svagt lys. Velegnet til storvildtjagt og jagt på skadedyr med kraftige rifler.
Vejl. uds. kr. 9.999,-M3 5-20x44 SF NP
Effektivt riffelsigte til lange afstande med et objektiv på 44 mm og et forstørrelsesområde på 5-20x. Objektivet på 44 mm er udstyret med Nikons antireflekterende flerlagsbelægning og giver en enestående lystransmission med velafbalancerede farver i hele det alsidige forstørrelsesområde på 5-20x. God monteringsplads, der gør det muligt at bruge riffelsigtet med praktisk talt alle rifler uanset kaliber. Dette riffelsigte er kendt som arbejdshesten i Monarch III-serien og er ideelt til jagt under alle forhold.
Vejl. uds. kr. 6.599,-M3 6-24x50 SF M NP
Effektivt riffelsigte til lange afstande med et objektiv på 50 mm og et forstørrelsesområde på 6-24x. Det store objektiv er udstyret med Nikons antireflekterende flerlagsbelægning og giver en enestående lystransmission i hele det store forstørrelsesområde på 4-16x. Kompakt og holdbart hus i ét stykke med brede justeringsmuligheder for afdrift og højde. Dette riffelsigte er velegnet til jagt på ræve og andre skadedyr under svage lysforhold, og det gør det nemt at udføre svære skud.
Vejl. uds. kr. 7.999,-